Naše úpravy na dálku, zůstaly postupně v zapomnění. Byla nutná vaše spoluúčast a ne každý dokázal, co jsme po něm potřebovali v danou chvíli udělat.

Za předpokladu, že víte co je Download mode, Recovery a jak tel. do těchto modu spustit, je to bonus (umíme si zařízení sice přepnout vzdáleně), ale někdy je potřebný lidský zásah.

Dále a dost důležité, je nutné mít dobrý – hlavně rychlý a stabilní internet, pokud tomu tak je, můžeme naši službu doplnění Nahrávání hovorů do vašeho telefonu Samsung provést vzdáleně.

Půjde to opravdu do vašeho modelu udělat? To si potvrdíme až nám poskytnete údaje vašeho telefonu doplnění info, které se vám ukáže po zadání *#1234# na klávesnici vašeho telefonu. Nafotíte a pošlete nám to. Všechno připravíme na váš konkrétní model a software, který v telefonu máte., následně nahrajeme do telefonu. Po poskytnutí info až do provedení úpravy, nesmí být telefon aktualizovaný.

Všechny nové modely 2022, včetně Samsung Galaxy S22, na kterém máme úpravu nahrávání hovorů otestovanou, musí být u nás, Vzdáleně nelze udělat. U nových modelů je to začátek a budeme postupně dál vyvíjet…

Doporučujeme mít v PC systém Windows 10 nebo starší. Při pokusu navázat spojení mezi PC zákazníka (Win11) a námi, bohužel detekce tel. a vzdálený přenos portů k nám, nebylo možné uskutečnit. Bude potřebný TeamViewer nebo UltraViewer nainstalovaný v PC, kvalitní datový kabel pro připojení telefonu k PC.

Nově máme interně otestovanou komunikaci PC s Windows 11, vše nám fungovalo správně. Ale jak to bude v reálu, se teprve uvidí. Mimo interní použití Win11, jsou spíše problémy s propojením a směrováním portů k nám, pracujeme na tom.

2 thoughts on “Nahrávání hovorů Samsung, můžeme provést vzdáleně”

  1. Dobrý den,
    prosím o informaci zda lze do Samsung A72 specifikace (neumím nahrát foto) AP: A725FXXU4BVB4, CP: A725FXXU4BVB2, CSC: A725FOXM4BVB4, model: SM-A725F/DS instalovat dálkově software pro záznam hovorů.
    Děkuji.
    ing. Miroslav Sazima
    773 550 500

    1. Dobrý den Miroslave,
      díky za Váš dotaz a info k telefonu. Na základě toho Vám mohu sdělit, ANO půjde udělat vzdáleně na tento uvedený model telefonu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *