O nahrávání hovorů je docela velký zájem. Na telefonech Samsung děláme tuto úpravu delší dobu. Jsou dotazy na další značky telefonů, bohužel nejsme schopni z časového hlediska nabízet nahrávání hovorů na všechny značky telefonů na trhu, docela složitá záležitost.

Ale otestovali jsme další rozšířenou značku telefonů na našem trhu a úspěšně dotvořili nahrávání hovorů také pro telefony Xiaomi.

Stejně jako u tel. Samsung, také Xiaomi, vše je v orig. stavu, žádný Root apod., můžete aktualizovat a používat jak jste zvyklí.

Úprava na dálku NE , musí být telefon u nás.

Další častá otázka jak časově úprava probíhá. Většinou se musí odemknout Bootloader. V tomto případě 8-10 dnů, dále bez nutnosti odemknutí, také jsme testovali, zpravidla 3-5 pracovních dnů. Čas berte jako informativní.

Další častá otázka, aktualizace a přechod Android 9 , Android 10 a 11, platí pro všechny modely s naší úpravou, vše zůstává zachováno a plně funkční.

Pro nás to tímto nekončí , dále pokračujeme v testování a vývoji.

A všem ostatním, kteří chtějí tuto funkci v telefonu mít, mohu jen říci, neváhejte nás kontaktovat.

Jaké info od vás potřebujeme znát? Klik zde včetně ceny za tuto naší službu.

Jak zpracujeme video náhled, bude zde doplněno.

One thought on “Nahrávání hovorů v telefonech Xiaomi”

  1. Děkuji panu Marianovi za zpětné přidání nahrávání hovorů do telefonu Xiaomi RN 10 Pro. Sice to trvalo déle (čekání na povolení odemčení Bootloaderu), ale jinak jen spokojenost, vše plně funkční. Trochu (no hodně) jsem měl obavy poslat úplně nový telefon kamsi na druhý konec republiky, ale vrátil se mi v pořádku přes Zásilkovnu a ve stejné krabici, v které byl odeslán. Mohu tedy s klidným svědomím doporučit i dalším zájemcům.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *