V poslední době jsou produkty od výrobce Xiaomi zabezpečené šifrovaným zavaděčem vyžadující autorizovaný účet od Xiaomi (určeno pouze pro autorizované servisy), máme toto oprávnění a jsme schopni vám tyto služby poskytnout na nejvyšší úrovni.

Je vyžadováno pro flash firmware, odblok Google účtu, MiCloud účtu a veškeré úkony spojené se software problematikou.

Kontaktujte nás

2 thoughts on “Autorizovaný účet Xiaomi”

  1. Dotaz,mám Xiaomi NOTE 6 PRO 4GB RAM 64 ROM a nějakým nedopatřením jsem tam zadal heslo pro obrazovku a nyní se do telefonu nemohu dostat a prý jedině resetovat a ztratit veškerá data.Chci se optat zda jste schopni odblokovat tento problém(zachovat data) a co k tomu potřebujete vědět IMEI atd, jaká by byla případná cena a kde Vás najdu a nebo jak Vám telefon předat.Děkuji za zprávu mailem (ma.me@seznam.cz) Malý Ant

    1. Zdravím Antoníne,

      jak sám píšete (prý jedině resetovat), aktuálně není jiná možnost díky aktualizacím a neustálému vychytávání nedostatků bezpečnostních rizik.
      Pokud by se jednalo o odblokování Xiaomi účtu, není problém, to byste k nám nemusel tel. ani posílat. Odblokování Google účtu taky bez problému.
      Heslo, Kod, Znak Otisk a pod., jedině Reset.
      Jsou ještě metody, vypájení eMMC/UFS čipu a externě s tím pracovat, ale není také záruka a jistota, že to klapne. Soubory-Data jsou převážně encrypted – šifrovaná. Cenově, časově dost náročné.

      Takže jsem zřejmě nepotěšil …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *